четвртак, 26. април 2012.

A new post was created in NEKRETNINE ZRENJANIN: "Na prodaju kuca u Lukicevu 10-ak minuta od Zrenjanina.Kuca je ukupne ..."

Hello nekretnine - besplatni oglasi,


A new post has been created in NEKRETNINE ZRENJANIN.
Remove Post


Author: kristinapopovic
Link: http://www.sites.google.com/site/oglasinekretninesrbija/zrenjanin?zpbw_postKey=qTLkWi3jJyTZrVA7ktjvWQ

Na prodaju kuca u Lukicevu 10-ak minuta od Zrenjanina.Kuca je ukupne povrsine 14 ari i 51m²,u vrlo je dobrom stanju,vrlo je komforna i odmah useljiva.Kuca se sastoji od prizemlja i sprata.U prizemlju je kuhinja sa trpezarijom i spajizom,kupatilo,jedna spavaca soba i hodnik.Na spratu su dve spavace sobe,jedna ima izlaz na balkon.Gasne instalacije su sprovedene i na spratu i u prizemlju.Telefon je isto sproveden i na spratu i u prizemlju.Struja i voda su isto prikljuceni.U dvoristu u sklopu kuce ima ostava i letnja kuhinja.U letnjoj kuhinji su sprovedene gasne instalacije,voda,struja.Iza kuce imate veliko zemljiste.Papiri su uredni. Cena po dogovoru.Samo selo je vrlo uredno i urbano ima svoju ambulantu,apoteku,skolu,crkvu,supermarket.Kuca se nalazi blizu centra sela. Sve informcije na:Porodica Popovic 023/526-661 i 064/210-58-59

e-mail:popov.tina@hotmail.com




You are receiving this email because you are following that website. To stop receiving such messages, cancel the email alerts for your user in the Admin Panel.

Нема коментара:

Постави коментар