уторак, 1. мај 2012.

A new post was created in NEKRETNINE ZRENJANIN: "  Lukicevo 10-ak minuta od Zrenjanina.Kuca je ukupne povrsine 14 ari ..."

Hello nekretnine - besplatni oglasi,


A new post has been created in NEKRETNINE ZRENJANIN.
Remove Post


Author: kristinapopovic
Link: http://srbija-nekretnine.narod.ru/-_zrenjanin/?zpbw_postKey=xt55FE.1hU38niBMVxtwAg

 Lukicevo 10-ak minuta od Zrenjanina.Kuca je ukupne povrsine 14 ari i 51m²,u vrlo je dobrom stanju,vrlo je komforna i odmah useljiva.Kuca se sastoji od prizemlja i sprata.U prizemlju je kuhinja sa trpezarijom i spajizom,kupatilo,jedna spavaca soba i hodnik.Na spratu su dve spavace sobe,jedna ima izlaz na balkon.Gasne instalacije su sprovedene i na spratu i u prizemlju.Telefon je isto sproveden i na spratu i u prizemlju.Struja i voda su isto prikljuceni.U dvoristu u sklopu kuce ima ostava i letnja kuhinja.U letnjoj kuhinji su sprovedene gasne instalacije,voda,struja.Iza kuce imate veliko zemljiste.Papiri su uredni. Cena po dogovoru.Selo se nalazi na putu za Beograd,10 minuta pre Zrenjanina je.Samo selo je vrlo uredno i urbano ima svoju ambulantu,apoteku,skolu,crkvu,supermarket.Kuca se nalazi blizu centra sela. Sve informcije na:Porodica Popovic 023/526-661 i 064/210-58-59



You are receiving this email because you are following that website. To stop receiving such messages, cancel the email alerts for your user in the Admin Panel.

Нема коментара:

Постави коментар